SAKARYA / PAMUKOVA - Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Adres
YENİCE MAH. LOJMANLAR SK. İMAM HATİP ORTA OKUL BİNASI SİTESİ MEHMET ATIF AYD8N IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 PAMUKOVA / SAKARYA
Vizyon
"Halka hizmet Hakk’a hizmettir." düsturuyla maddi ve manevi yönden donanımlı bireyler yetiştiren saygın bir okul olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlerimize bağlı, toplumun sorunlarıyla ilgili, sorumluluk sahibi, çalışkan, üretken, hoşgörülü ve saygılı, akademik ve sosyal yönden bir üst öğrenime hazır, çağın gerektirdiği donanımlara sahip, sağlam karakterli ve mutlu bireyler yetiştirmek.
İngilizce-Arapça
Ulaşım
İlçemizden il merkezine sabah 06.00´dan gece 24.00´e kadar belediye otobüsü vardır. Gündüz saatlerinde 12 dakika aralıklarla hareket etmektedir. İlçemiz İstanbul-Antalya yolu üzerinde olup şehirler arası otobüslerle İstanbul´a iki, Ankara´ya dört saatte ulaşım mümkündür. Ankara-İstanbul hızlı ve normal tren hattı ilçemizden geçmektedir(İlçemizde durak yoktur.) Okulumuz, Pamukova hızlı ve normal tren istasyonuna on dakikalık yürüme mesafesindedir.
Okulumuza ilçemizin her yerinden servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Sakarya´nın güneyinde 27527 Nüfuslu bir ilçedir. Okulumuz ilçe merkezinin doğusunda ana yol kenarındadır. İlçemiz İstanbul-Antalya D-650 karayolu üzerindedir. Son yıllarda ilçemizde inşaat sektöründeki hızlı gelişmeler sayesinde doğalgazlı, kaloriferli kiralık ev bulmak kolaylaşmıştır. İlçe merkezi kendi adıyla anılan ovada 79.1 rakımda kurulmuş kuzeyi ve güneyi yüksek tepelerle çevrilidir. Yeşil bir doğaya, yazın sıcak kışın ılık bir iklime sahiptir.
İlçe merkezine 1km. İl merkezine 40km.
Bocce, Dart, Çocuk Oyunları, Voleybol, Hentbol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi
Zeka Oyunları, TUBİTAK
Kodlama ve Robotik
Diğer Hususlar
Okulumuz 2018 yılından beri yalnızca kız öğrencilere eğitim-öğretim vermektedir.