SAKARYA / PAMUKOVA - Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet Atıf Aydın'da Bu Ay

1 Aralık

KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMAMIZ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü etkinleri çerçevesinde 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz arasında ''Genç Nida Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması''nı okulumuzda tertip ettik. Yarışma sonucunda;

Ebrar OKUR birinci;

Ecrin KORKMAZ ikinci;

Ravzanur KOCAMAN üçüncü oldu.

Birinci olan öğrencimiz il finallerinde ilçemizi temsilen yarışacaktır.

5 Aralık

24-12-2023

NEHİR PROJESİ KAZANIM İZLEME SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK. ️

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü Nehir Projesi kapsamında yapılan 1. Kazanım İzleme Sınavında dereceye giren öğrencimize belgeleri Okul Müdürümüz İbrahim ÖZKAYA tarafından takdim edildi.

Ecrin ER

Ayşe Rana KAPLAN

Zümra YÜKSEL

14 Aralık

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSUMUZA ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz İbrahim Halil PARLAK ve Murat ÖZ, 8. sınıf öğrencilerimize hizmet veren Destekleme ve Yetiştirme Kursumuzu denetleyerek, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.

15 Aralık

FİLİSTİN İÇİN HAYIR KERMESİMİZ

Yerli Malı Haftası çerçevesinde hayır kermesi düzenleyerek, tüm gelirini ÇEDES Projesi kapsamında Pamukova Müftülüğü öncülüğünde düzenlenen Filistin için yardım kampanyasına bağışladık.

21 Aralık

HER FİDAN BİR CAN

Valiliğimiz himayesinde, Orman Bölge Müdürlüğümüz desteğiyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından koordine edilen, Gazze'de hayatını kaybeden çocuklar için gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine katıldık.

Etkinlik çerçevesinde il genelinde okul bahçelerine Filistin’de hayatını yitiren 6.000 çocuk için 6.000 fidan dikildi. Biz de okul bahçemize 15 fidan dikerek bu etkinliğe katıldık.

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 24.12.2023 22:44 - Görüntülenme: 54